Педагогически съветник

„Децата са утрешните ни съдии.“

  Максим Горки

Неограничена е любовта, която родителите изпитват към децата си и само животът може да ни демонстрира на какво сме способни за тях. По-важното е възрастните да знаят как да дават своята изключителна обич на малките, за да предотвратят фатални грешки във възпитанието им.

Различните етапи в развитието на детето изискват подходящо отношение от страна на възрастния. Никой обаче не се ражда научен и затова ние Ви предлагаме помощта си .
Побързайте да научите как да поощрявате децата си, за да успяват по-лесно, как да им забранявате без да избухвате, как да разпознавате истината зад детската лъжа и как да ги отучите от нея. Повечето юношески проблеми могат да бъдат намалени или изкоренени, ако премахнем напрежението между родителите и тийнейджъра.
Изберете в лицето на Вашето дете да имате необикновен партньор и самите Вие ще почувствате удовлетворението от това да сте успешен родител. Създайте мощна емоционална, духовна и интелектуална връзка с него.
Спестете на децата си грешките на Вашите родители, без да допускате нови такива.
Възпитанието на детето през годините на юношеството е сложно приключение, при което повечето родители, възпитатели и педагози срещат много трудности.
Дано сме Ви полезни с материалите, да които ще имате достъп.

Взаимоотношения „Родители- деца“

Видове насилие

Самоконтрол

Позитивното мислене

Мирно решаване на конфликти

Обич за всяко дете Корчак

Приобщаващо образование за децата със СОП

Анализи на анкетите за установяване на училищния тормоз 

ИНФОРМАЦИЯ ОТ КЛАСНИТЕ РЪКОВОДИТЕЛИ ОТ АНКЕТАТА ЗА УЧИЛИЩНИЯ ТОРМОЗ 2021-2022 УЧЕБНА ГОДИНА

АНАЛИЗ И ОБОБЩЕНИЕ НА РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ АНКЕТИТЕ ЗА УЧЕНИЦИ 2021-2022 УЧЕБНА ГОДИНА

 

 

 

 

 

 

 

Powered by WordPress | Designed by: WordPress Themes | Thanks to best wordpress themes, Find WordPress Themes and Themes Directory