Педагогически съветник

„Децата са утрешните ни съдии.“

  Максим Горки

Неограничена е любовта, която родителите изпитват към децата си и само животът може да ни демонстрира на какво сме способни за тях. По-важното е възрастните да знаят как да дават своята изключителна обич на малките, за да предотвратят фатални грешки във възпитанието им.

Различните етапи в развитието на детето изискват подходящо отношение от страна на възрастния. Никой обаче не се ражда научен и затова ние Ви предлагаме помощта си .
Побързайте да научите как да поощрявате децата си, за да успяват по-лесно, как да им забранявате без да избухвате, как да разпознавате истината зад детската лъжа и как да ги отучите от нея. Повечето юношески проблеми могат да бъдат намалени или изкоренени, ако премахнем напрежението между родителите и тийнейджъра.
Изберете в лицето на Вашето дете да имате необикновен партньор и самите Вие ще почувствате удовлетворението от това да сте успешен родител. Създайте мощна емоционална, духовна и интелектуална връзка с него.
Спестете на децата си грешките на Вашите родители, без да допускате нови такива.
Възпитанието на детето през годините на юношеството е сложно приключение, при което повечето родители, възпитатели и педагози срещат много трудности.
Дано сме Ви полезни с материалите, да които ще имате достъп.

Взаимоотношения „Родители- деца“

Видове насилие

Самоконтрол

Позитивното мислене

Мирно решаване на конфликти

Обич за всяко дете Корчак

Приобщаващо образование за децата със СОП

Механизъм за противодействие на насилието и тормоза

Анализи на анкетите за установяване на училищния тормоз 

ИНФОРМАЦИЯ ОТ КЛАСНИТЕ РЪКОВОДИТЕЛИ ОТ АНКЕТАТА ЗА УЧИЛИЩНИЯ ТОРМОЗ 2022-2023 УЧЕБНА ГОДИНА

АНАЛИЗ И ОБОБЩЕНИЕ НА РЕЗУЛТАТИТЕ ОТ АНКЕТИТЕ ЗА УЧЕНИЦИ 2022-2023 УЧЕБНА ГОДИНА

 

 

 

 

 

 

 

 

Powered by WordPress | Designed by: WordPress Themes | Thanks to best wordpress themes, Find WordPress Themes and Themes Directory